Leireillä valmennetaan
Valmennus
 
Seuran koulutus- ja nuorisojaosto tarjoaa opastusta ja valmennusta seuran kaikentasoisille nuorille ja aikuisille seuraavasti kaudella 2017-2018:

Pienryhmävalmennus
Pienryhmävalmennus on tarkoitettu ampumakoulusta valmistuneille tai muutama vuosi lajin parissa harrastaneille iästä ja sukupuolesta riippumatta, jotka ovat valmiita sitoutumaan säännölliseen viikottaiseen harjoitteluun (vähintään 2 krt viikossa). Pienryhmävalmennettavat harjoittelevat noin 5 hengen ryhmissä kokeneen ohjaajan opastuksella. Harjoitukset tapahtuvat ampumaradalla ja sisältävät monipuolisia hauskojakin harjoitteita, joilla kehitetään ampumatekniikkaa. Tavoitteena pienryhmävalmennettavilla on osallistua kilpailuihin ja kehittyä kilpailijana. Lisätietoa ja ilmoittautuminen pienryhmävalmennukseen

Leirivalmennus
Leireillä vahvistetaan perustekniikkaa erilaisin mielenkiintoisin harjoittein aseen kanssa ja ilman. Painopiste on yhdessä tekemisessä. Suositellaan erittäin kovasti kaikille! Vakioituneita leirejä on 4 kpl: Ilma-asekauden avausleiri (yleensä lokakuussa), Ilma-asekauden päätösleiri (yleensä maaliskuussa), Ruutiasekauden avausleiri (yleensä toukokuussa) ja Ruutiasekauden päätösleiri (yleensä elokuussa). Lisäksi järjestetään mahdollisuuksien mukaan 1-3 pienleiriä. Seuraa nettisivujen etusivua ja sähköpostiasi leireistä!

Suomen Ampumaurheiluliiton Etelä-Suomen aluejaosto tarjoaa laadukasta aluevalmennusta leirien muodossa nuorille painopisteenä erityisesti aloittelevat kilpailemisesta kiinnostuneet ampujat. Alueleirien ajankohdat ja ilmoittautumisohjeet löytyvät aluejaoston kalenterista.


Kehitä itse itseäsi
Jäsensivuilta löytyvästä valmennusnurkasta löytyy vinkkejä omatoimiseen harjoitteluun.

Valmentajat:
Kivääri: Timo Kiuru, Jan Tapper, Francis Wikström
Pistooli: Paula Viitasaari, Olli Heikka
Vammaisampujat: Tarmo Kanniainen puh. 0504095163

 

 

 
 :: Tapahtumat & ilmot
 :: Kilpailut & Tulokset
 :: Valmennus

 :: Seuraennätykset

 :: Lajiesittely
 :: Radat
 :: Osto & Myynti
 :: Vain jäsenille

 :: Linkit

Web-sivuista:
Web-sivujen suunnittelusta, toteutuksesta ja päivittämisestä sekä ylläpidosta vastaa Francis Wikström. Sivuja päivittää myös Minna Bloigu ja Jaana Laatikainen. Kysymyksiä, parannusehdotuksia, korjauskehotuksia ym. palautetta sivuista voi lähettää palautelokeroon Uusia ideoita otetaan mielellään vastaan. Sivuja pyritään kehittämään koko ajan vastaamaan paremmin jäsenistön tarpeita.

Jäsensivusto (Vain jäsenille) on erityisesti seuran kaikille jäsenille suunnattu ajankohtainen tiedotussivusto. Jäsensivustoon kirjaudutaan salasanalla. Mikäli sinulta puuttuu salasana, ilmoita siitä viestillä palautelokeroon, niin saat sellaisen.

Ongelmatilanteissa...