Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

300 m kivääriammunnan lajitutustuminen

9 heinäkuun @ 10:00 - 15:00

55€

Helsingin Seudun Ampumaurheilun Tuki Ry järjestää kyseisen tilaisuuden. Yhdistyksemme painopisteitä on 300 m kivääriammunta ja perinteinen Pääkaupunkiottelu jossa Pohjoismaisten pääkaupunkien ampujat kohtaavat toisensa neljän vuoden välein järjestettävässä kilpailussa.

Yhdistyksessämme on kokeneita ammunnan harrastajia jotka haluavat jakaa tietoa ja osaamistaan uusille harrastajille. Lainakivääreitä löytyy joilla voi kokeilla ampumista samoin kuin ampumavarusteita; takkeja, ampumahanskoja, hihnatukia.

Yhdistyksemme jäseneksi voi liittyä mikäli kipinä lajiin syntyi.

Ikäraja tutustumiselle on 15 vuotta. Osallistujilta toivotaan kokemusta vaikkapa pienoiskivääriammunnasta tai muusta ammunnasta. Tutustuminen ovat tervetulleita Poliisien Ampumaseuran jäsenet. Suomen ampumaurheiluliiton lisenssikortti on oltava voimassa. Niitä voi tilata www.suomisport.fi osoitteesta. Päivä on pitkä ja ruokailu on siten että osallistujilla on omat eväät ja toki läheisellä Matkakeitaalla voi käydä syömässä. Maksimissaan kymmenen osallistujaa otetaan tutustumaan. Tällä pyritään turvaamaan opetuksen yksilöllinen taso ja hyvä oppimiskokemus.

Osoitteeksi navigaattoriin voi laittaa Tiilikankaantie 33, Hollola. Tästä käännytään vasemmalle Ampumaradantielle ja noin kilometri niin ollaan perillä.

Ilmoittautumisaikaa 6.7. asti.

Lajitutustumispäivään kuuluu seuraavanlainen ohjelma;

  • Turvallisen ammunnan periaatteiden läpikäynti ja aseenkäsittely, ratakäyttäytyminen
  • lajin historia ja harrastaminen
  • kalusto
  • ammuntasuoritus makuulta: asento, tähtääminen, liipaisu, jälkipito
  • ohjaajien palaute ja ohjeet
  • ammuttujen laukaisten määrä noin 20 kappaletta

Paikalla on yhdistyksemme ohjaajia jolloin koulutus on tehokasta kaikkien osallistujien saadessa riittävän määrän henkilökohtaista ohjausta.

Omat kuulosuojaimet, ampuma-alusta, muut varusteet jos on mukaan. Ne jotka tarvitsevat lainavarusteita ilmoittakoot siitä etukäteen niin varaamme mukaan.

Hinta: 55 €/osallistuja sisältää kaiken ampumiseen liittyvän. Maksuohjeet osallistujille ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Peruutuksen sattuessa peritään puolet maksusta. Tämän saa takaisin jos osallistuu seuraavaan lajitutustumiseen.

Ilmoittautuminen PAS-järjestelmän kautta.

Lisäinfo: Juha-Matti Hyttinen, GSM 0440 500 744, juha-matti.hyttinen@veritas.fi

300 m kivääriammunnan lajitutustuminen

Tiedot

Päivämäärä:
9 heinäkuun
Aika:
10:00 - 15:00
Hinta:
55€

Järjestäjä

PAS

Tapahtumapaikka

Hälvälän ampumakeskus
Lahti, + Google Map