Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Poliisien Ampumaseura ry:n syyskokous 2021

3 marraskuun @ 18:30 - 21:30

Hyvä seuran jäsen,

 

Lämpimästi tervetuloa Poliisien Ampumaseura ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen, joka pidetään

keskiviikkona 3.11.2021 klo 18.30

osoitteessa Hyttitie 4, Helsinki (tarkemmat opasteet paikalla).

 

Kokouksessa käsitellään sääntöjen 11 §:n mukaiset asiat kuten seuran puheenjohtajan valinta sekä hallituksen jäsenten valinta erovuoroisten tilalle. Lisäksi päätetään esim. jäsenmaksun suuruudesta ensi vuodelle.

 

Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etänä Zoom-etäkokoussovellusta ja Vote by Hejmo – äänestysjärjestelmää käyttäen. Hallitus suosittelee kaikille ja aivan erityisesti covid19-riskiryhmiin kuuluville seuran jäsenille etäosallistumista henkilökohtaisen läsnäolon sijasta. Kaikilta kokouspaikalle saapuvilta edellytetään kasvomaskin käyttöä. Saavuthan kokouspaikalle vain terveenä.

 

Ilmoittautuminen (kokousjärjestelyiden ja tarjoilujen takia) viimeistään 30.10.2021 klo 22 mennessä osoitteessa https://ilmoittautuminen.pas.fi . Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa, haluaako osallistua paikalla vai etänä. Etäkokouksen äänestysohjeet ja Zoom-linkki lähetetään vain etäosallistumisesta aikarajan puitteissa ilmoittaneille.

 

Zoom-sovellus on helppokäyttöinen ja sitä voi käyttää kaikissa yleisimmissä käyttöjärjestelmissä: Windows, MacOS, Android, iOS ja Linux. Apua voi kysyä hallituksen jäseniltä.

 

Saapumisesta:

Kokouspaikalle pääsee Helsingin keskustasta linja-autoilla 69 ja 77, joiden lähin pysäkki on Tattariharjuntiellä (Harkkorauta-niminen pysäkki). Hyttitie 4:stä löydät opasteet pihasta kokoustiloihin. Lisätietoja kokouspaikasta: Olli Heikka, puh. 0406815676.

 

Tervetuloa!

 

Poliisien Ampumaseura ry

Hallitus

Poliisien Ampumaseura ry:n syyskokous 2021

Tiedot

Päivämäärä:
3 marraskuun
Aika:
18:30 - 21:30

Tapahtumapaikka

Hyttitie 4, Helsinki
Hyttitie 4
Helsinki, Suomi