Jäsenhakemus

Poliisien ampumaseuran jäseneksi liitytään tavallisimmin ampumakoulun kautta. Ampumakoulun suorittamisen jälkeen on mahdollista hakea seuran jäseneksi ja jatkaa harjoittelua omatoimisesti.

Jäseneksi haetaan täyttämällä sähköinen jäsenhakemus.

Jäsenhakemuksessa tulee olla vähintään kahden PAS:n jäsenen suosittelu, paitsi ampumakoulun käyneiltä joille suoritettu kurssi riittää suositukseksi. Tällöin merkitään suosittelijoiksi esim. ”Ampumakoulu s2017”, jos kurssi suoritettiin syksyllä 2017 tai ”Ampumakoulu k2018”, jos kurssi suoritettiin keväällä 2018.

Jäsenhakemukset käsitellään seuraavassa hallituksen kokouksessa, joita pidetään yleensä kuukausittain. Jäseneksi hyväksymisestä tiedotetaan ensisijaisesti sähköpostitse.


Jäsenenä Poliisien Ampumaseurassa

Seuran jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua kaikkiin seuran tapahtumiin jännittävistä kilpailuista, mukaviin leireihin ja iloisiin juhliin. Sinulla on harrastuksen alussa mahdollisuus lainata seuran aseita pientä maksua vastaan ja muita tarvittavia varusteita. Voit ostaa tauluja, luoteja ja seuratuotteita alennetuin hinnoin. Myös kesälajeista 25m ja 50m pistoolilajien sekä 50m ja 300m kiväärilajien harrastamiseen seura tarjoaa puitteet. Seura kannustaa jäseniään osallistumaan seuran sisäisiin ja kansallisiin kilpailuihin ja kustantaakin alle 20-vuotiailta mm. SM-kilpailun osallistumismaksun ja tukee myös aikuisia SM-kilpailujen matkakuluissa. Kilpaa ampuvilla on mahdollisuus käyttää ainutlaatuista suorituksen analysointiin tarkoitettua Scatt-laserammuntalaitteistoa (vastaa ”Speden Spelien” ammuntalaitetta) sekä muita aseen ja varusteiden testauslaitteita. Lisäksi seuran jäsenille postitetaan kotiin automaattisesti 5 kertaa vuodessa Urheiluampuja-lehti, joka on Suomen Ampumaurheiluliiton (SAL) jäsenlehti ja ampumaurheilun sekä asetekniikan erikoislehti.

Voit itse valita, haluatko kehittyä huippuampujaksi tai pitää ampumaurheilua mukavana, haastavana ja sosiaalisena harrastuksena. Jos sinua kiinnostaa toiminnan kehittäminen tai tapahtumien järjestäminen ja haluat olla mukana niissä, sinulle löytyy varmasti sopiva mielekäs tehtävä.


Jäsenmakut vuonna 2020

Liittymismaksu (kertaluontoinen)

80€

Jäsenmaksu (vuosittainen)

aikuiset 75€
alle 20v 40€
pitkäaikainen jäsen (yli 30 vuotta) 26€
kannattajajäsen 250€

Muut yleisimmät harrastusmaksut

(Huom. hinnat ovat suuntaa antavia)

Maunulan ampumaradan kausikortti 90€ aikuiset / 45€ alle 20-vuotiaat

Ilma-asetaulumaksu 1€

Ilma-aselaina 2€

Kivääriampujan takin, housujen tai kenkien laina 0€

Ilma-aseluoteja 500 kpl 6,50€ Geco / 8,50€ Meisterkugeln

Leirit noin 100€/leiriviikonloppu täysihoidolla

Kilpailulisenssi yhdelle vuodelle 40€ aikuiset / 13€ alle 20-vuotiaat

Kilpailun osallistumismaksu noin 20€ aikuiset ja nuoret / 15€ lapset

Tulevia tapahtumia