MAUNULAN LIIKUNTAHALLISSA TEHTYJEN SISÄILMATUTKIMUSTEN TULOKSET

25.10.2018

Maunulan liikuntahallissa tehdyissä sisäilmatutkimuksissa on löytynyt osassa tiloja kosteusvaurioita. Kosteusvaurioita on ollut lattioissa ja seinissä. Liikuntahallin saleja ja tiloja voidaan käyttää toistaiseksi normaalisti. Tehdyssä rakennusteknisessä kuntotutkimuksessa tutkittiin rakenteiden kuntoa, sisäilman laatua ja haitta-aineiden esiintymistä. Tilojen perusparannuksen suunnittelu on käynnistynyt ja korjaustyöt käynnistyvät alustavasti kesällä 2020.

Maunulan liikuntahalli sijaitsee maanalaisessa väestönsuojassa (Maunulanmäki 5), jonne on varta vasten rakennettu liikuntatiloja. Liikuntahalli on Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan käytössä. Hallissa harrastetaan viikoittain judoa, painia, lentopalloa, käsipalloa, koripalloa, salibandya, voimistelua ja pöytätennistä. Lisäksi hallissa sijaitsee ampurata ja kuntosali.

Liikuntahallin käyttäjille järjestetään asiasta tiedotustilaisuus 5.11. klo 18, Pirkkolan uimahallin kokoustiloissa, Pirkkolan metsätie 6,  00630 Helsinki.

Terveisin
Liikuntapaikkavaraukset HKI Liv

Maunulan liikuntahallista löytynyt kosteusvaurioita

Vastaa